Руло от месо с омлет

22/10/2012
Ели
отЕлиНовак
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 317
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се смила и към него се прибавят накиснатия в мляко и изстискан хляб, солта, черния пипер, половин яйце и нарязания на дребно магданоз. Всичко това се меси като за кюфтета, след което се разстила върху дъска поръсена с брашно.

Отделно се опържва нарязаният магданоз с яйцето и малко сол.

Суровата местна кора се покрива с опържения омлет. Рулото се увива и се пече в тава с масло. Отгоре се ръси с мазнина, галета и се маже с белтък.

Пече се до зачервяване.

Продуктите са за 1 порция.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар