Печени картофи с розмарин

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
681
10
1k
29/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 593
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса.

Остържете, измийте и нарежете на 2 или 4 при нужда картофите.

Смесете ги в купа със зехтина и остъргания от клонките розмарин.

Добавете сол и черен пипер и разбъркайте.

Сипете всичко в намазнена тава на един ред.

Сложете да се пекат картофите с розмарин за около 25 минути, като в тавата добавите 2-3 с.л. вода.

Това са много лесни печени картофи, чудесни за икономична гарнитура.

Направете си и вие Печени картофи с розмарин - стават за нула време.

Релефна кръгла тава  28х8 см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Релефна кръгла тава 28х8 см.
12.79 лв.
Виж ››

Кръгла релефна тава, заради която ще ви се прииска да се потопите в света на сладкарството - и като дегустатор, и като майстор сладкар. Изработена от неръждаема стомана, кръглата тава е достатъчно голяма, за да побере продукти за сладкиш, с който да почерпите и съседите.

Рейтинг

5 2
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар