Руло от смляно месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
436
374
15/01/2020
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 351
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

Телешкото месо се смила на кайма и се замесва с накиснатия в млякото и изстискан хляб, черния пипер, яйце, сол и дребно нарязан магданоз.

Омесената кайма се разстила под формата на правоъгълник върху дъска, поръсена с брашно. В средата на правоъгълника се слагат задушените надълго нарязани моркови, керевиз, клонки магданоз, сланина и твърдо сварено яйце.

Сгъва се кората, оформя се руло от кайма, ръси се с брашно и галета. Слага се в тава, намазана с мазнина. Отгоре се залива с кипяща мазнина, в която има черен пипер и се маже с белтък.

Пече се на фурна при температура 200 градуса. Преди да се извади, върху рулото от смляно месо се настъргва кашкавал.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар