Мариновани шишчета от агнешко месо

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15185
26/04/2017
"Не вярваме, че може да опитате по-вкусни шишчета от тези "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо440
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на хапки. Овкусете го със солта и черния пипер, смесете с разрязаните на 4 малки глави лук.

Пригответе маринатата от изброените продукти в подходяща купа. Накиснете месото и лука и разбъркайте, за да се напоят много добре.

Оставете сместа в хладилник да се маринова няколко часа. Извадете след това месото и лука и ги нанижете на шишове, като редувате.

Изпечете на загрята скара. Сервирайте, като на всяко 1 шишче забодете резен лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар