Чорба от агнешки дроб

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaНовак2887586
13/04/2017
"Агнешка чорбичка за душата "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 189
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително измийте дреболиите. Сложете ги да се сварят в подсолена вода заедно с нарязания лук и морков.

След като се сварят, извадете и нарежете на дребно агнешките карантии, а бульона прецедете.

Върнете в него агнешкото, добавете нарязания зелен лук и добавете размитото в малко водичка брашно.

След малко и прибавете ориза и овкусете с подправките. Доварете агнешката чорба на слаб котлона и я застройте с разбитите яйца с лимонов сок или кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар