Агнешко със спанак

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
29543061k
16/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
4
"Кулинарна класика, която няма нужда от представяне"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешкото, подсушете го и го нарежете на парченца.

Сложете го да се задушава в мазнина с нарязания лук до пълно омекване.

След това прибавете почистения и нарязан спанак, а след като и той се сготви, прибавете размитото във вода брашно заедно с доматената салца.

Ястието се доварява до готовност.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: