Агнешко със спанак

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
308
5
786
16/04/2017
"Кулинарна класика, която няма нужда от представяне "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 736
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешкото, подсушете го и го нарежете на парченца.

Сложете го да се задушава в мазнина с нарязания лук до пълно омекване.

След това прибавете почистения и нарязан спанак, а след като и той се сготви, прибавете размитото във вода брашно заедно с доматената салца.

Ястието се доварява до готовност.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар