Агнешко със спанак

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
1
8104
16/04/2017
"Кулинарна класика, която няма нужда от представяне "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 217
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешкото, подсушете го и го нарежете на парченца.

Сложете го да се задушава в мазнина с нарязания лук до пълно омекване.

След това прибавете почистения и нарязан спанак, а след като и той се сготви, прибавете размитото във вода брашно заедно с доматената салца.

Ястието се доварява до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар