Пудинг с изварa

28/04/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 032
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете изварата за 3 часа в тензух, завържете добре и притиснете между 2 дъски с тежест отгоре.

Претрийте през цедка отцедената извара с 20 г масло, сол и сметана. Разбъркайте с 3-те жълтъка, след което с пресятото брашно и разбитите на твърд сняг белтъци.

С останалото масло намазнете форма, посипете я с малко олио и поръсете дъното и стените с галета. Сипете сместа и сложете да се пече в умерена фурна за 20—30 минути.

Поднесете пудинга с извара със сметана в купичка.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар