Свинско с праз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7361k
Свинско с праз
23/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3-4
"Хайде да видим кой ще приготви по-вкусно свинско с праз - вие или ние?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязано на парчета се пържи в мазнина. Посолява се.

Слага се лукът нарязан на дребно. Когато се позадуши, се прибавя и брашното. Задушаването продължава, докато брашното стане златисто.

Прибавя се доматеното пюре. Сместа се бърка няколко пъти, ръси се с червения пипер. Залива се с хладка вода. Вари се до омекване на месото.

Прибавя се почистеният праз, измит и нарязан на парчета дълги 5-6 см, захарта и лютите чушки. Вари се с тях на тих огън до готовност.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: