Свинско печено

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
24/02/2010
"Вкусно свинско, което се приготвя лесно и бързо "
Приготвяне5 мин.
Готвене60 мин.
Общо65 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 386
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взема се месо от бута. Запича се с мазнина, след което се посолява. Пече се докато се зачерви от всички страни, като постоянно се маже с мазнина.

Поднася се със сос, приготвен от мазнината, в която се е пекло месото, която се запържва с малко брашно и се подправя със сол.

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Приготвяй си тази рецепта в:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 4
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
Сипвате си чаша вино и нападате :)))
0
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
19.02.2016 18:08
Да вино липсва но и така мисля че ще е вкусно
0
0
Malinka
Malinka
11.02.2016 00:42
а виното?
0
0