Свински кебап с доматено пюре

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
22/10/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 467
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Подбира се крехко месо, което се нарязва на малки парчета.

Слага се в тенджера заедно с мазнината и нарязания на филийки лук. Когато се задушат, прибавят се червения пипер и солта.

Обръща се няколко пъти, слага се доматеното пюре и се сипва виното.

Ври на тих огън до увиране на месото.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 0
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Чори
Чори
23.01.2016 19:42
Свински кебап, звучи странно даже малко одблъскващо
0
0