ezine.bg»Рецепти»Основни Ястия»Манджи»Гъбена манджа с лук, домати и чушки

Гъбена манджа с лук, домати и чушки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k6591k
11/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Вкусна и много ароматна постна гозба, която ще приготвите за минути"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и го запържете в сгорещеното кокосово масло.

Добавете нарязаните на ивици гъби и пържете докато омекнат. Сипете нарязаните на пръстени чушки, обелените и ситно нарязани домати, разбъркайте.

Овкусете с черен пипер и сол, сипете няколко лъжици вода и похлупете съда.

Задушавайте докато ястието остане на мазнина, поръсете с джоджен и сервирайте.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: