Свинско филе със сос

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
301
25/09/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 414
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвените филета се пържат. Наредени отгоре със задушените гъби, които са покрити с парче сланина се пекат във фурна.

След като се опекат се заливат със сос, приготвен от запърженото брашно в малко мазнина заедно с червения пипер, сметаната и ако е нужно с малко вода.

Нарязаните на ситно чушки се добавят към соса. Когато омекнат чушките се добавя захарта и ако е необходимо и сол.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар