Пудинг със сирене по бургундски

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
316
5
789
02/04/2017
"Че кой не иска да опита пудинг по бургундски?"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо448
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1/2 от прясното мляко кипнете с маслото и добавете брашното, което сте разбили с останалото мляко. Доварете, като разбърквате.

Снемете съда от котлона и постепенно добавете яйцата и нарязаното на кубчета мазно сирене (заделете 10 г от него), като добре объркате.

Прехвърлете и разстелете сместа в дълбок намаслен съд, поръсете отгоре с настърганото сирене и сложете да се изпече в сгорещена фурна за около 30 минути.

Може да поднесете пудинга по бургундски студен или топъл.

Сервиз от 12 метални купички за вкусен крем карамел-6%
Приготвяй си тази рецепта в:
Сервиз от 12 метални купички за вкусен крем карамел
15.99 лв.
14.99 лв.
Виж ››

Приготви си перфектния крем карамел с този разкошен сервиз от 12 метални купички за крем крамел. Очаровай близките и гостите си!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар