Студено консоме

28/03/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36697174
"За ценителите на изтънчената френска кухня - студено консоме "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо609
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бульон от говеждото, 100 г моркови, целина и пащърнак, след което го прецедете.

Смесете предварително накиснатия във вода желатин и пресните домати, които сте изчистили от семенцата, с бульона. Варете 30-50 минути, след което добавете листенцата от магданоз и целината, зърна черен пипер и дафиновите лист.

След като бульонът се свари, прецедете го и го оставете да се изстуди.

Когато поднасяте, добавете в чашата с консоме нарязани на кубчета домати, предварително изчистени от кожата, леко задушени и охладени.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар