Студено консоме

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
16
7949
28/03/2017
"За ценителите на изтънчената френска кухня - студено консоме "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бульон от говеждото, 100 г моркови, целина и пащърнак, след което го прецедете.

Смесете предварително накиснатия във вода желатин и пресните домати, които сте изчистили от семенцата, с бульона. Варете 30-50 минути, след което добавете листенцата от магданоз и целината, зърна черен пипер и дафиновите лист.

След като бульонът се свари, прецедете го и го оставете да се изстуди.

Когато поднасяте, добавете в чашата с консоме нарязани на кубчета домати, предварително изчистени от кожата, леко задушени и охладени.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар