Яхния от телешко месо с кисело мляко

17/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 182
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото се нарязва на хапки и се запържва в сгорещеното олио. Добавя се нарязания по-едро на филийки лук, добавя се сол и се разбърква.

Слага се капакът върху тенджерата плътно и се задушава. Щом лукът омекне и стане прозрачен, се добавя червеният пипер и малко гореща вода.

Оставя се да се довари до пълното омекване на телешкото. Накрая яхнията се застройва с разбитото кисело мляко с накълцания магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар