Дунавска салата в буркани

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
18/03/2017
"Дунавска салата не отказваме нито зиме, нито лете. Опитайте и ще разберете защо "
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 284
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд слагаме захарта, солта, олиото и оцета и бъркаме, докато се разтворят.

Измитите, почистени и нарязани на дребно зеленчуци се заливат с получената марината и стоят на хладно за 1 нощ.

Прехвърляме зеленчуците в буркани, разпределяме зърната черен пипер и наситнения магданоз.

Заливаме с маринатата и затваряме бурканите.

Стерилизираме бурканите за 15 минути след завиране на водата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар