Рамстек с лук

29/12/2012
Дани
отДаниНовак
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 431
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 210 г
  • лук - 1 глава
  • галета - 15 г
  • яйца - 1 бр.
  • масло - 10 г
  • олио - 20 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избира се месо от контрафилето. Начуква се, поръсва се със сол и черен пипер и се панира в разбити яйца и галета.

Пържи се в гореща мазнина. Полива се с разтопеното масло.

Гарнира се с лук, нарязан на дълго и тънко, изпържен до златисто с малко брашно.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар