Задушени шницели

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Задушени шницели
29/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
"Сочни шницели с ароматен сос - ето на това му се казва обяд за шампиони"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и начуква, след което се посолява, панира се с брашно и се пържи.

В отделен съд се пържи лукът, нарязан на дълго и тънко. Слага се брашното, което също се пържи. Залива се с бирата.

Прибавят се шницелите и се задушават. Ръсят се със сол и захар. Варят се на тих огън.

Поднасят се посипани с лук и поръсени с магданоз.

Рейтинг

4.8
57
40
31
20
10
Дай твоята оценка: