Яхния от агнешко

11/04/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 779
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на порции или хапки и го запържете в сгорещената мазнина.

Добавете ситно накълцания лук, запържете го и добавете брашното.

Добавете червения пипер, разбъркайте и долейте водата постепенно.

Оставете да къкри, докато агнешкото омекне напълно и прибавете накълцания магданоз, черен пипер на вкус и сол.

Оставете на слаб котлон за още 20 минути и снемете от котлона.

Разбийте яйцата и киселото мляко и застройте ястието.

Поднесете с клонче свеж магданоз.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар