Сиропиран сладкиш с компот от праскови

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
12/03/2017
"Сега разбирате ли защо толкова ревностно си пазим последния компот от праскови "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 738
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата заедно със захарта, докато станат на пухкав крем.

Постепенно прибавяме пресятото брашно с бакпулвера и ванилията. Намазваме дъното на подходящ съд с масло и подреждаме нарязаните и отцедени праскови.

Покриваме ги с получената смес. Печем сладкиша в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути.

Заливаме топлия, но не горещ сладкиш със сока от компота и оставяме добре да попие. Обръщаме го и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар