Сиропиран сладкиш с компот от праскови

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
12/03/2017
"Сега разбирате ли защо толкова ревностно си пазим последния компот от праскови "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 839
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата заедно със захарта, докато станат на пухкав крем.

Постепенно прибавяме пресятото брашно с бакпулвера и ванилията. Намазваме дъното на подходящ съд с масло и подреждаме нарязаните и отцедени праскови.

Покриваме ги с получената смес. Печем сладкиша в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути.

Заливаме топлия, но не горещ сладкиш със сока от компота и оставяме добре да попие. Обръщаме го и сервираме.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
За хубаво тесто използвайте това:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
11.07 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар