Родопски банички на сач

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
601
959
511
12/03/2017
"Неустоими родопски банички на сач, които се приготвян за има-няма половин час "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 676
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото и поръсваме от него върху всяка кора.

Разбъркваме яйцата с изварата и ги разпределяме равномерно върху корите.

Сгъваме корите на плик, притискаме ги и с остър нож режем на триъгълници.

Печем баничките в добре загрят сач от двете страни до готовност.

Стилна кръгла тава с незалепващо покритие 30 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна кръгла тава с незалепващо покритие 30 см
25.50 лв.
19.63 лв.
Виж ››

Без изгорели остатъци - поне не и в кръглата тава, която виждате пред себе си. С незалепващо покритие, компактни размери и интересна декорация, алуминиевата тава ще грабне сърцето ви на мига!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар