Родопски банички на сач

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
12/03/2017
"Неустоими родопски банички на сач, които се приготвян за има-няма половин час "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 448
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото и поръсваме от него върху всяка кора.

Разбъркваме яйцата с изварата и ги разпределяме равномерно върху корите.

Сгъваме корите на плик, притискаме ги и с остър нож режем на триъгълници.

Печем баничките в добре загрят сач от двете страни до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар