Свински джолан по фламандски

05/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене135 мин.
  • Общо160 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 303
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре всички зеленчуци, обелете картофите и ги нарежете едро. Целината, праза, лука, морковите и ряпата нарежете на средни кубчета, а зелето накълцайте.

Накълцания лук запържете в малко масло в по-голям и дълбок тиган. Добавете нарязаните меса и долейте топла вода, колкото да покрие съставките.

След като се позадуши, добавете сол и черен пипер, накълцания магданоз, дафиновите листа и оставете да ври за 30 минути. При нужда отпенвайте.

Прибавете след това всички зеленчуци без картофите и оставете да къкри на слаб котлона за около 1 час и 30 минути. Прибавете картофите и оставете на котлона, докато и те се сготвят.

Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар