Царска туршия с люти чушки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
299
23/09/2012
"Вкусна, хрупкава и леко пикантна! Колкото и да сложим от тази туршия, все не ни стига!"
Приготвяне150 мин.
Общо150 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо25 606
  • Преглеждания за месеца190
  • Преглеждания за седмицата124
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете камбите и ги нарежете на четири или повече според големината им.

Накъсайте карфиола на розички. Почистете чесъна на скилидки.

Нарежете морковите на кръгчета, а лютите чушки и листата на целината накълцайте на ситно.

Редете на пластове в бурканите - от всичко по малко.

Залейте с кипналата саламура.

Ако туршията се приготвя за бързо консумиране се залива с топла саламура. Ако е за консумация през зимата - със студена.

Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
За вашата зимнина препоръчваме:
Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
5.99 лв.
Виж ››

За да не отидат усилията ви на вятъра и да не се притеснявате, че зимнината ви ще се развали, заложете на изпитаното качество на капачки за буркани Етро Поле.

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар