Царска туршия с люти чушки

Миро
Миро
Новак
23/09/2012
"Вкусна, хрупкава и леко пикантна! Колкото и да сложим от тази туршия, все не ни стига!"
Приготвяне150 мин.
Общо150 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо25 262
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете камбите и ги нарежете на четири или повече според големината им.

Накъсайте карфиола на розички. Почистете чесъна на скилидки.

Нарежете морковите на кръгчета, а лютите чушки и листата на целината накълцайте на ситно.

Редете на пластове в бурканите - от всичко по малко.

Залейте с кипналата саламура.

Ако туршията се приготвя за бързо консумиране се залива с топла саламура. Ако е за консумация през зимата - със студена.

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар