Каша от спанак

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
15
7844
03/04/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 945
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете брашното в сгорещеното олио. Прибавете почистения и ситно нарязан спанак и добре разбъркайте с брашното.

Когато спанакът поомекне, добавете сол и долейте толкова гореща вода, че да получите каша с желаната от вас гъстота.

Оставете я да ври на слаб огън 10-15 минути, като разбърквате от време на време.

Разбийте яйцата с киселото мляко, магданоза и черен пипер на вкус, както и счукания чесън по желание.

При непрекъснато бъркане добавете млечно-яйчената смес към кашата. Щом отново заври, снемете я от котлона.

Поднесете я топла и поръсена с натрошено или настъргано сирене/кашкавал.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар