Панирана сьомга

СтенлиСтенлиНовак
02/06/2009
"Изключително вкусна панирана риба, която се приготвя буквално за минути!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 772
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделя се филето, измива се и се подсушава.

Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в нагорещена мазнина.

Приготвя се соса като млякото се смесва с майонезата, кипва се и веднага се залива рибата.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар