Яйчена супа

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
680
10
1k
27/03/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 792
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера на котлона 1 л вода да кипне и добавете сол, маслото и фидето.

Оставете да къкри за около 15 минути, след като разбъркате.

Добре разбийте яйцата и добавете към тях накълцания магданоз.

Сипете яйцата бавно в тенджерата, като непрекъснато бъркате.

Яйцата трябва да се пресекат и сварят напълно. Поднесете порция супа с резен лимон.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар