Яйчена супа

27/03/2012
Барфи
отБарфиНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 362
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера на котлона 1 л вода да кипне и добавете сол, маслото и фидето.

Оставете да къкри за около 15 минути, след като разбъркате.

Добре разбийте яйцата и добавете към тях накълцания магданоз.

Сипете яйцата бавно в тенджерата, като непрекъснато бъркате.

Яйцата трябва да се пресекат и сварят напълно. Поднесете порция супа с резен лимон. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар