Браунис с течен шоколад

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
282
5
785
24/03/2012
"Шоколадово изкушение, което похапваме не само като десерт, но винаги, когато можем "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо58 472
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд на водна баня на котлона разтопете маслото и разбъркайте до хомогенизиране с течния шоколад.

Отделно разбъркайте яйцата и захарта много добре и добавяте брашното. Отново разбъркайте и накрая смесете с натрошените орехи и кокосови стърготини.

Сипете сместа в неголяма тава с хартия за печене и сложете да се пече в умерено загрята фурна за около 15 минути.

Не препичайте сладкиша, защото трябва да остане сочен в средата. По желание намажете готовия браунис с течен шоколад отгоре и поръсете с малко натрошени орехи.

Сложете в хладилник за 2 часа преди да поднесете.

Рейтинг

5 6
4 10
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ludmila Atanasova
Ludmila Atanasova
18.06.2020 09:56
Здравейте ! Може ли да споделите как направихте вашето брауни , защото от рецептата не става ясно кога се добавя разтопения шоколад и масло ?
0
0
Моника
Моника
31.01.2014 14:10
Рецептата се получава много добре, но при мен лично не става толкова кафяв сладкиша. И освен това сте пропуснали да напишете разтопеното масло и шоколад кога се прибавят. Но иначе рецептата е страхотна.
1
3
Име
Име
16.01.2014 16:41
Сместа масло и течен шоколад към сместа от яйцата ли се прибавя и се пече ? не е много ясно
10
0