Гулаш със зеле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
14/01/2020
"Пригответе лъжиците, че такова кусане на гулаш ще падне "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 295
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гулаш

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и свинското месо. Запържваме в сгорещената мазнина.

Фино нарязаното зеле се смесва с картофите, нарязани на кубчета, прибавя се месото, поръсва се с червен пипер и се залива с 500 мл леко подсолена вода.

Така приготвеният гулаш ври на тих огън.

Малко преди да е готово ястието гулаш със зеле, се прибавят нарязаните на четвъртинки домати.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар