Задушени зеленчуци на тиган

Боги
Боги
Новак
17/03/2012
"Ако сте сготвили повече - е лека вечеря, а ако са по-малко - вкусна гарнитура към пържолката "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо90 787
  • Преглеждания за месеца665
  • Преглеждания за седмицата86
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всички зеленчуци на парчета, кръгчета, лука на полумесеци, а доматите на парчета, като ги почистите от семенната вътрешност.

Загрейте мазнината в широк тиган и добавете лука на полумесеци, цели скилидки чесън, патладжана, чушките, тиквичката, картофа на кръгчета. Долейте около 100 мл вода и похлупете да се задуши за 10 минути.

Махнете капака, разбъркайте, добавете доматите и оставете да се готви, докато течността се изпари. Накрая овкусете с подправки и поднесете.

Рейтинг

5 12
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кирчо
кирчо
26.09.2013 12:21
Нарежете всички зеленчуци на парчета, кръгчета, лука на полумесеци, а доматите на парчета, като ги почистите от семенната вътрешност.

Загрейте мазнината в широк тиган и добавете лука на полумесеци, цели скилидки чесън, патладжана, чушките, тиквичката, картофа на кръгчета. Долейте около 100 мл вода и похлупете да се задуши за 10 минути.

Махнете капака, разбъркайте, добавете доматите и оставете да се готви, докато течността се изпари. Накрая овкусете с подправки и поднесете.
10
9