ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пържоли»Пълнени пилешки пържоли

Пълнени пилешки пържоли

EfrosiaEfrosia
Джедай
5061k112k
Пълнени пилешки пържоли
17/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2 бр.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте внимателно пилешките пържоли от цяло гръдно филе в найлонов плик, за да се изтънят. Натрийте ги хубаво със сол, черен пипер, пресован чесън и ги полейте с брата. Оставете така за 30 минути под капак.

Загрейте малко мазнина и запържете накълцания ситно лук и гъби. Овкусете с подправки и снемете от котлона.

Вземайте тънки парчета бекон, резен кашкавал и краставички и ги подреждайте в пържолите. Разпределете от лука с гъбите, завийте леко пилешкото и го зашийте с конец.

Подредете в тавичка пържолите, залейте ги с малко мазнина и маринатата от бирата и ги сложете да се изпекат в умерено загряна фурна.

Рейтинг

4.1
54
41
31
21
10
Дай твоята оценка: