Пилешки ордьовър

14/12/2012
Вася
отВасяНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо945
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо трябва да бъде без кожа. Поставете го в тенджера с вода. Посолете и прибавете виното. Варете, докато месото стане готово.

През това време в друга тенджера сварете соевите кълнове, като ги поставите за много малко във вряща вода. Отцедете добре водата и ги поставете на дъното на салатената чиния.

Извадете месото от водата и го оставете да изстине. След това го нарежете на много тънки ивици.

В отделен съд смесете горчицата, соевия сос, оцета и олиото.

Разбъркайте много добре. Сложете месото и разбъркайте отново. Всичко изсипете върху кълновете.

Предястието украсете с резени от морков.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар