Мариновани патладжани в буркани

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
26/01/2017
"Всяко вкусно мезе си иска и майстора, и времето - но винаги си заслужава усилията "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 630
  • Преглеждания за месеца185
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме на шайби патладжаните.

Посоляваме ги и оставяме да се отцедят за час. Изплакваме ги, подсушаваме и пак посоляваме.

Сгорещяваме олиото в дълбок съд и леко запържваме шайбите от двете страни.

Започваме да редим шайбите в буркани, като между тях слагаме накълцан магданоз и чесън.

Затваряме бурканите и ги стерилизираме за 15 минути след завиране.

Вадим ги горещи, обръщаме и оставяме да изстинат.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар