Телешка глава на фурна

14/03/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31 372
  • Преглеждания за месеца689
  • Преглеждания за седмицата313
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената телешка глава сложете да се свари в подсолена вода, докато месото започне да се отделя от костите. Отделеното месо оставете настрана.

В голям тиган загрейте мазнина и запържете всички предварително нарязани зеленчуци, като започнете от лука. Накрая им добавете подправки и добавете месото от телешката глава.

Долейте виното, накълцания магданоз, дафинови лист и прехвърлете всичко в тавичка и залейте със соеви сос. Сложете да се запече в загряна фурна за 20-25 минути. Поднесете с чаша червено вино.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 3
3 4
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар