Свинско с китайски спагети

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
871
58
14884
18/02/2017
"Топ предложение за обедното меню Свинско с китайски спагети. Хапвайте с апетит и да ви е сладко "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 205
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на тънки ленти, след което го овкусете с черен пипер.

Нарежете лука, целината и гъбите. Сгорещете половината зехтин и запържете свинското за 4-5 минути, като го разбърквате. Свалете го от котлона и поддържайте топло в нагрята фурна например.

В тигана сипете останалия зехтин с целината и половината лук. Запържете за 5 минути, след това добавете гъбите и гответе до тяхното омекване.

Сварете спагетите в подсолена вода. Добавете към зеленчуците горчицата и сметаната и оставете сместа да заври.

Прибавете месото, овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте свинското със зеленчуците върху канапе от спагетите, като може да украсите със зелен лук.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар