Жълт фасул на фурна

16/01/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Супер лесна за приготвяне зеленчукова яхния - идеална за пости "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо1 330
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме фасула, нарязваме го на парчета с дължина – 4-5 см.

Запържваме в мазнината нарязания лук до порозовяване.

Добавяме нарязания морков и фасул, пържим 5-6 минути, като бъркаме и сипваме нарязания на ситно домат и чесън.

Доливаме ½ чаша вода и прехвърляме гозбата в съд с похлупак.

Печем във фурната, докато остане на мазнина. Сервираме поръсено с магданоз.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар