Торта с рикота

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
603
959
511
16/01/2017
"Днес е ден за торта, торта от рикота, а поводът ще трябва да си го измислите сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 777
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата със захарта, прибавяме сметаната и рикотата и отново разбъркваме с миксер.

Постепенно добавяме пресятото брашно с бакпулвера, ванилията и олиото. Разбиваме всичко много добре.

Прехвърляме във форма застлана с хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 50 минути.

Сервираме тортата топла или студена по избор със сладко, сладолед или топинг.

Тефлонови форми за кекс с падащо дъно - 3 бр в комплект-51%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Тефлонови форми за кекс с падащо дъно - 3 бр в комплект
39.00 лв.
19.00 лв.
Виж ››

Когато готвенето е удоволствие - страхотни форми за любимите ни сладкиши!

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар