Торта с рикота

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
16/01/2017
"Днес е ден за торта, торта от рикота, а поводът ще трябва да си го измислите сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 208
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата със захарта, прибавяме сметаната и рикотата и отново разбъркваме с миксер.

Постепенно добавяме пресятото брашно с бакпулвера, ванилията и олиото. Разбиваме всичко много добре.

Прехвърляме във форма застлана с хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 50 минути.

Сервираме тортата топла или студена по избор със сладко, сладолед или топинг.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар