Начин на приготвяне
Почистете гъбите, махнете им пънчетата и ги накълцайте съвсем ситно, заедно с пушеното месо, бекона и чушката. Загрейте малко мазнина в тиган и запърежете накълцания чесън, добавете бекона, а след него накълцаните пънчета и чушката.
Щом всичко се задуши, овкусете със сол и черен пипер на вкус. Напълнете гъбките с плънката и ги подредете в голяма намазнена тава. Върху всяка гъбка поръсете настърган кашкавал. Долейте вода в тавата и сложете да се изпекат гъбите до готовност.
За бешамела запържете брашното в сгорещеното масло, като бъркате с тел. Долейте при непрекъснато бъркане млякото и изчакайте да се сгъсти. Накрая овкусете със сол, черен пипер и индийско орехче. Поднесете няколко гъби в чиния, поляни със соса.