Панирани пилешки пържоли

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
19
8104
07/03/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 227
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките пържоли внимателно и ги сложете да се мариноват за 2 часа в млякото и бирата.

След това добре ги подсушете и ги овкусете със сол, черен пипер и някакви други подправки, ако предпочитате.

Разбийте яйцата за панировката с бирата и разделете сместа на 2 части. Едната объркайте с настъргания кашкавал.

Вземайте пържола, овалвайте последователно в брашно, разбити яйца, галета и яйца с кашкавал.

Слагайте пържолите да се пържат в сгорещена мазнина. Отцеждайте ги върху кухненска хартия или решетка.

Рейтинг

5 5
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vili
vili
06.12.2014 15:57
А виното за пиене към пържолата ли да остане?
5
0