Панирани пилешки пържоли

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
318
5
790
07/03/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 758
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките пържоли внимателно и ги сложете да се мариноват за 2 часа в млякото и бирата.

След това добре ги подсушете и ги овкусете със сол, черен пипер и някакви други подправки, ако предпочитате.

Разбийте яйцата за панировката с бирата и разделете сместа на 2 части. Едната объркайте с настъргания кашкавал.

Вземайте пържола, овалвайте последователно в брашно, разбити яйца, галета и яйца с кашкавал.

Слагайте пържолите да се пържат в сгорещена мазнина. Отцеждайте ги върху кухненска хартия или решетка.

Комплект за барбекю от 3 части в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект за барбекю от 3 части в калъф
18.99 лв.
Виж ››

Вземете този уникален комплект за барберкю за подарък или за себе си, или просто го подарете на себе си. Всичко, което ви трябва, за да се превърнете в царя на грила, е този комплект за барбекю от 3 части.

Рейтинг

5 5
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vili
vili
06.12.2014 15:57
А виното за пиене към пържолата ли да остане?
5
0