Стерилизиран пастет

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k313k
Стерилизиран пастет1 / 2
07/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
"Ето как да си приготвите вкусен домашен пастет и да имате винаги какво да намажете на филийка"

Необходими Продукти

  • карантия - 400 г свински или телешки черен дроб
  • свинско месо - 800 г
  • яйца - 3 броя
  • прясно мляко - 200 мл
  • сол - на вкус
  • черен пипер - 1 к.л.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете дроба на парчета и го сварете заедно с месото за 20-30 минути. След като изстине го смелете фино през месомелачка заедно със свинското месо

Разбийте яйцата с прясното мляко и ги добавете към смляното свинско. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте добре.

Разсипете пастета в бурканчета, които се затварят добре с капачките и се стерилизират за 1 час.

Рейтинг

4.3
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: