Японски бисквити

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
660
958
529
Японски бисквити
22/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Сготви15 мин.
Общо40 мин.
Порции5
"Как японките хапват толкова сладки бисквити, а са толкова слабички - това ще си остане пълна мистерия, а вие при всички случаи си запишете рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си.

Разделяме тестото на две и го оставяме да почине за 30 минути. Оформяме го на руло и режем на тънки филийки.

Редим в тава застлана с хартия за печене и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: