Японски бисквити

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
22/02/2017
"Как японките хапват толкова сладки бисквити, а са толкова слабички - това ще си остане пълна мистерия, а вие при всички случаи си запишете рецептата "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 692
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си.

Разделяме тестото на две и го оставяме да почине за 30 минути. Оформяме го на руло и режем на тънки филийки.

Редим в тава застлана с хартия за печене и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15 минути.

Метална кутия за мъфини и бисквити - кръгла
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за мъфини и бисквити - кръгла
4.90 лв.
Виж ››

Мъфини и бисквити, бонбони и сладкиши, за всички ще намерим място в тази стилна метална кутия

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар