Каша от гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k11k
Каша от гъби1 / 2
02/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Лесна за приготвяне гъбена каша, от която става също чудесен сос за пържоли"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сварените с малко сол гъби се нарязват на дребно и се прецеждат.

Запържва се брашното до златисто и се разрежда с гъбения бульон. Като кипне се прибавят и гъбите.

Вари се няколко минути.

Рейтинг

4.7
58
41
31
20
10
Дай твоята оценка: