Млечен кадаиф

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
416
301
01/11/2012
"Ех, тези диети - никакъв шанс нямат горките, когато знаем, че вкъщи ни чака млечен кадаиф "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 757
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава намазана с масло се нарежда кадаиф, между който се слага масло. Пече се до зачервяване. Още топъл се залива със сиропа от захарта, водата и прясното мляко.

Залетият кадаиф се покрива и стои, докато сиропът попие в него.

Отгоре се поръсва с пудра захар и канела.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар