Телешка капама

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
579
451
Телешка капама
03/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене130 мин.
Общо150 мин.
Порции4
"Вкусната капама иска качествено месо, мерак и бавен огън"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го задушете в маслото и малко вода.

Добавете обелените и нарязаните на ситно домати, захарта, солта, черен пипер на зърна, лука, чесъна, целината, дафиновия лист и магданоза към телешката капама.

Сложете капак и задушавайте ястието телешка капама на бавен огън около 2 часа.

Поднесете готовото ястие капама с бързи пърленки или селски хлебчета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: