Телешка капама

03/01/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810962
"Вкусната капама иска качествено месо, мерак и бавен огън "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене130 мин.
  • Общо150 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 203
  • Преглеждания за месеца153
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го задушете в маслото и малко вода.

Добавете обелените и нарязаните на ситно домати, захарта, солта, черен пипер на зърна, лука, чесъна, целината, дафиновия лист и магданоза.

Сложете капак и задушавайте ястието на бавен огън около 2 часа.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар