Свински котлети с горчица

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
664
958
531
Свински котлети с горчица
03/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
"Остър нож и мерак - това са основните съставки за сочен и вкусен котлет"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме всеки котлет внимателно с остър нож, така че да получим джобчета за пълнене.

В купа разбъркваме натрошения хляб с 5 с.л. гореща вода, горчицата, черен пипер, сол и магданоза.

С получената смес пълним джобчетата, притискаме ги и ги защипваме с клечки за зъби.

Поръсваме котлетите с черен пипер и сол, намазваме ги с олиото, редим ги в тава и ги заливаме с виното.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: