Друсан кебап

31/12/2016
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810208
"И не пропускайте раздрусването в никакъв случай, защото в това е тайната на вкусния друсан кебап "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо3 272
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и лука. В тенджера загрейте олиото и запържете месото от всички страни.

Добавете към него лука, едро нарязаните чушки и домати, овкусете с подправките и накрая залейте с виното.

Захлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар