Свинско филе, варено в зелев сок

20/12/2016
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811140
"Семпло и вкусно до съвършеност Сега остава само да изберете с какво вино ще го поднесете "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо95 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 809
  • Преглеждания за месеца457
  • Преглеждания за седмицата109
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го сварете на слаб огън в зелевия сок. Извадете свареното месо и още докато е топло го намажете със счукания чесън.

След това го поръсете обилно с червения и черния пипер, както и с кимиона.

Сервирайте месото когато изстине, като го нарежете на филийки.

Гарнитурата е по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар