Новогодишна бишкотена торта

01/01/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
"Да посрещнем Новата година с много настроение и парче вкусна торта за разкош "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции10 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 420
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме брашното с какаото и захарта, поставяме на котлона и добавяме внимателно млякото. Разбъркваме и оставяме на слаб огън, готвим до гъст крем.

Махаме от котлона и при непрекъснато разбиване прибавяме маслото, докато се разтопи, добавяме рома и охлаждаме.

Започваме да редим потопените в ароматизираното мляко бишкоти на дъното и по стените на тортена форма с ринг.

Върху тях разпределяме половината от крема и редим втори ред бишкоти, покриваме с крем и поръсваме с бадемите и шоколада. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар