Новогодишна бишкотена торта

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
554
959
473
01/01/2017
"Да посрещнем Новата година с много настроение и парче вкусна торта за разкош "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 720
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме брашното с какаото и захарта, поставяме на котлона и добавяме внимателно млякото. Разбъркваме и оставяме на слаб огън, готвим до гъст крем.

Махаме от котлона и при непрекъснато разбиване прибавяме маслото, докато се разтопи, добавяме рома и охлаждаме.

Започваме да редим потопените в ароматизираното мляко бишкоти на дъното и по стените на тортена форма с ринг.

Върху тях разпределяме половината от крема и редим втори ред бишкоти, покриваме с крем и поръсваме с бадемите и шоколада.

Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Филътът FFP2 осигурява минимум 94% филтрация и защита като драстично намалява риска от разпространението на вируси и бактериални инфекции по въздушно-капков път.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар