Пита с канела и настъргани ябълки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
601
959
511
18/12/2016
"Ароматни и много сочна пита с характер и вкус, които впечатляват "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 426
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта и добавяме олиото на тънка струйка. Разбъркваме отново и последователно добавяме брашното, содата, канелата, натрошените орехи и настъганите ябълки.

Разбиваме добре сместа и я изсипваме в предварително намаслена и поръсена с брашно тава.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Вадим питата и докато е топла я намазваме с масло, след като изстине, поръсваме с пудра захар и канела и сервираме.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
10.99 лв.
8.46 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар