Пита с канела и настъргани ябълки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
18/12/2016
"Ароматни и много сочна пита с характер и вкус, които впечатляват "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 692
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта и добавяме олиото на тънка струйка. Разбъркваме отново и последователно добавяме брашното, содата, канелата, натрошените орехи и настъганите ябълки.

Разбиваме добре сместа и я изсипваме в предварително намаслена и поръсена с брашно тава.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Вадим питата и докато е топла я намазваме с масло, след като изстине, поръсваме с пудра захар и канела и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар