ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Наденица с гъбен сос

Наденица с гъбен сос

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
579
463
Наденица с гъбен сос
01/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
"Селска гозба, която ще заеме достойно място на всяка трапеза"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на ивички и ги сварете в подсолена вода.

Сгорещете олиото и запържете до златист цвят нарязания лук, добавете кетчупа и горчицата. Добавете сварените гъби, нарязаната наденица.

Налейте виното, добавете подправките (може да добавите и други, всичко зависи от вкуса ви) и оставете ястието да се готви до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: